Voordelen Payroll Limburg.nl

Wilt u zich volledig kunnen focussen op de kernactiviteiten van uw bedrijf? De werkzaamheden die er echt toe doen? Kies er dan voor om uw medewerkers via Payroll Limburg.nl te verlonen. Lees hier meer over de voordelen van Payroll Limburg.nl

Payroll voordelen als werkgever

  • Flexibiliteit en zekerheid
  • Kostenbesparend
  • Altijd dichtbij
  • Professionele backoffice partner
  • Minder risico’s
  • Met Limburgse passie!

Payroll voordelen als werknemer

  • Deskundige medewerkers
  • Telefonisch en online ondersteuning
  • Snel antwoord
  • Salaris op tijd en correct

Testimonials

Melanie van Riel

Administratief Medewerkster

Ik ben vanaf februari 2016 payroll kracht voor Payroll Limburg.nl. In het begin wist ik niet goed wat ik ervan moest verwachten. Het leuke is dat ik vanuit twee kanten met Payroll Limburg.nl te maken heb. Vanuit mijn werk verzorg ik de communicatie en informatie met betrekking tot alle payrollkrachten naar Payroll Limburg.nl. Zo kwam ik erachter wat het precies inhield en waren mijn vooroordelen verdwenen. Zij zorgen enkel voor de verloning en bijkomende zaken en dat zorgt er weer voor dat we in het bedrijf geen omkijken hebben naar administratie of ingewikkelde vragen. Iedere maand krijgen we netjes ons salaris overgemaakt. Ook zijn ze altijd goed (online), maar vooral ook persoonlijk, bereikbaar.

Roda Support

Professioneel partnerschap

Roda Support heeft een professioneel partnerschap met Payroll limburg.nl waarbij alle vraagstukken op opdrachten secuur en adequaat behandeld worden.

payroll-referentie-roda-support

Sandra Ramsche

steward Roda
Vanaf seizoen 2015/2016 bij Roda JC kregen wij te horen dat onze huidige payroller vervangen werd door Payroll Limburg.nl. Ik had nog nooit van ze gehoord en was benieuwd hoe zij te werk gingen. Een eerste kennismaking tijdens een bijeenkomst bij Roda JC was gelijk positief. Hele duidelijke uitleg over het bedrijf en wat zij voor ons gingen betekenen. Ook de kleding welke zij voor ons verzorgden, waar hun logo opstaat, viel in de smaak. Tijdens wedstrijden is het heel fijn dat de medewerkers van Payroll er altijd van te voren bij zijn, ze staan iedere keer weer open voor vragen. Het mooiste is dat je in de week daarna het salaris op je bankrekening hebt staan. Tot nu toe nog steeds geen opmerkingen, ik ben blij met hen als ‘’werkgever’’.

payroll-referentie-roda-jac

Angelo Schmitz

Asbestsaneerder

Hallo mijn naam is Angelo Schmitz en ik ben sinds september 2015 werkzaam bij Payroll Limburg.nl. Ik heb deze paar maanden gemerkt dat het werken via een payroll constructie eigenlijk zo slecht nog niet is dit in tegenstelling tot wat men vaak denkt. De arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed geregeld en je hebt gewoon precies dezelfde rechten als eventuele vaste werknemers van het bedrijf waar je werkzaamheden voor verricht. De medewerkers van Payroll Limburg zijn zeer vriendelijk en helpen bij alle vragen die je hebt of het nu om opgebouwd verlof gaat of gespaard vakantiegeld alles wordt geregeld met 1 telefoontje wat natuurlijk zeer prettig is. Voor mij zijn toch de belangrijkste dingen dat er goede arbeidsvoorwaarden zijn en dat je goed wordt bijgestaan bij eventuele vragen aan je werkgever. Je werkt tenslotte toch voor brood op de plank dan moet dit wel goed geregeld zijn, dus ik ben daarom erg blij dat ik via Payroll Limburg.nl werk!

Intro vloerencentrum

Behulpzaamheid, vakbekwaamheid en meedenken

Sinds enige tijd zijn wij overgestapt van een ander payroll bedrijf naar Payroll Limburg.nl. We zijn zeer tevreden met de overstap naar Payroll Limburg.nl. Wat wij misten bij het vorige bedrijf hebben wij bij hen terug gevonden; behulpzaamheid, vakbekwaamheid en het meedenken met de klant. Het personeel is vriendelijk en staat altijd voor ons klaar. Vragen worden gelijk beantwoord en zou het een vraag zijn wat ze moeten uitzoeken, komen ze er zo spoedig mogelijk op terug. Daarnaast is het invullen van de uren online is heel overzichtelijk en gemakkelijk.  We zijn zeer tevreden met Payroll Limburg.

payroll-referentie-vloerencentrum

Gp Trans

Naast flexibiliteit ook minder papierwerk met payroll

Na enkele gesprekken met de medewerkers van Payroll Limburg.nl hebben wij ervoor gekozen om onze medewerkers via Payroll Limburg.nl te verlonen. Hierdoor zijn wij geen juridisch werkgever meer en staan onze mensen bij Payroll Limburg.nl op de loonlijst. De keuze om met deze payroll organisatie te gaan werken is omdat wij weten dat Payroll Limburg.nl altijd de regels naleeft en veel weet van de wet- en regelgeving. Binnen een maand stonden al mijn werknemers op de payroll welke mijn branche ook nog eens door en door kent. Tevens scheelt het ons veel papierwerk. Afsluitend wil ik vermelden dat Payroll Limburg.nl een super service levert met oog voor persoonlijk klantencontact.

payroll-referentie-gptrans