Specialist aan het woord: Payroll voor de transport

Specialist aan het woord: Payroll voor de transport

Payrolling is niet meer weg te denken uit elke bedrijfsvoering en is belangrijk voor zowel werkgevers als werknemers. Het biedt werkgevers de mogelijkheid om continuïteit en groei in hun bedrijf te creëren. De transportsector kent net als iedere andere branche een flexibel personeelsbestand maar is ook onderhevig aan diverse (strenge) regels. Payrolling is hier de oplossing voor. Jordy Gielkens, manager Payroll Limburg.nl, heeft jarenlange ervaring en kent deze sector als geen ander. De specialist geeft antwoord op de vraagstukken binnen de transportbranche.

‘’Wij zijn volledig op de hoogte van de CAO Beroepsgoederenvervoer en kennen alle regels met betrekking tot de verloning van chauffeurs. Daarnaast biedt payrolling extra flexibiliteit tot 5,5 jaar.’’ Payroll Limburg.nl heeft de afgelopen jaren met succes de samenwerking gezocht met transportbedrijven om die flexibiliteit te bieden. Bedrijven krijgen zo de mogelijkheid eenvoudig op- en af te schalen. Die flexibiliteit is bijvoorbeeld nodig bij het vervoer van seizoensgebonden producten.

”Opdrachtgevers van Payroll Limburg.nl geven bijvoorbeeld aan dat ze het belangrijk vinden om de gewerkte uren van medewerkers op hun eigen manier aan te kunnen leveren. Dit lijkt een simpel iets. Maar vaak werken ze volgens een eigen planprogramma waarna ze weer alles moeten omzetten om de uren op de juiste manier aan te leveren.’’

Bij Payroll Limburg.nl kunnen ze direct de gewerkte uren aanleveren zoals ze dat zelf willen. “Dit scheelt vaak enorm veel tijd, vooral op het einde van een verloningsperiode waar vaak met deadlines gewerkt wordt”, aldus Gielkens.

Payroll Limburg.nl is dé ideale oplossing voor ondernemingen die hun contractbeheer willen uitbesteden. Wij maken deel uit van Wiertz Company, een toonaangevende Limburgse organisatie met 22 business units waaronder 2 filialen van Payroll Limburg.nl. Bent u benieuwd of payroll ook een oplossing voor uw organisatie is?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies en een offerte op maat.