Waarom Payroll Limburg.nl voor de beveiliging?

Er worden regelmatig verkapte tarieven gehanteerd in de beveiligingsbranche door payroll organisaties. De service en het persoonlijk contact van deze bedrijven is meestal niet naar wens.  Wij vinden dat het anders kan met specialisten die dagelijks bezig zijn met de beveiligingsbranche laten wij zien dat wij een betrouwbare partner zijn!

Wilt u zich volledig kunnen focussen op de kernactiviteiten van uw bedrijf? De werkzaamheden die er echt toe doen? Kies er dan voor om uw medewerkers via Payroll Limburg.nl te verlonen. U kunt ons zien als verlengstuk van uw eigen HR-afdeling. Dit komt mede doordat wij ervaring hebben met diverse CAO’s op het gebied van beveiliging. U kunt hierbij denken aan de CAO Particuliere Beveiliging en de CAO Evenementenbeveiliging. Gemiddeld verlonen wij dagelijks tussen de 300 en 500 medewerkers die werkzaam zijn in de beveiligingsbranche.

Wilt u meer informatie of direct een offerte aanvragen? Vul dan bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Voer hieronder uw gegevens in om contact met ons op te nemen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.