Payroll Limburg verheugt zich op nieuwe seizoen Roda JC

Payroll Limburg verheugt zich op nieuwe seizoen Roda JC

Zondag 13 augustus trapt Roda JC Kerkrade tegen PEC Zwolle af voor het 44e seizoen in de eredivisie. Payroll Limburg is ook komend seizoen business partner en verheugt zich op een spannend seizoen.

Wiertz Company, de moederorganisatie, is dit jaar weer met de businessunits Payroll Limburg.nl en Wiertz Gastvrij business partner van Roda JC Kerkrade. Waar Wiertz Gastvrij iedere thuiswedstrijd het horecapersoneel levert, dragen wij zorg voor een deugdelijke en tijdige verloning van alle overige ambulante medewerkers in het stadion. Daarnaast is er een filiaal van Wiertz Personeelsdiensten gevestigd in het Parkstad Limburg Stadion. Het is uiteraard een unieke locatie, waar werkzoekenden zich kunnen inschrijven, terecht kunnen voor een persoonlijk gesprek en zelfs trainingen van Roda JC kunnen bijwonen.

Voortzetting van het business partnership bij Roda JC is voor Wiertz Company een logische keuze. Roda JC en Wiertz spelen immers beiden op eredivisieniveau en zijn beiden echte Limburgse organisaties. Het partnership biedt Wiertz Company en dus ook Payroll Limburg extra exposure bij een breed en divers publiek. Dit komt onder andere tot uitdrukking in de eigen skybox, Wiertz Company Lounge. Deze skybox met 24 business seats biedt uitstekende faciliteiten om met relaties, business en pleasure te combineren. Er worden bovendien speeddates, workshops en netwerkevenementen georganiseerd. Klik hier voor een agenda van Wiertz Company Lounge in het Parkstad Limburg Stadion.