Payrolllimburg.nl ook van start in Venlo

Payrolllimburg.nl ook van start in Venlo

Payroll Limburg.nl is al een geruime tijd een breed begrip in het Zuiden van de provincie. Om nog beter te kunnen inspringen op de behoefte van Limburgse bedrijven, is het familiebedrijf haar payroll activiteiten ook vanuit het regiokantoor in Venlo gestart. Dit onder de noemer Payroll Limburg.nl Noord Limburg.

Leroy Bosman, commercieel manager regio Noord-Limburg:” Onze ambities in Noord-Limburg zijn torenhoog. Alles wat met werk te maken heeft, brengen we onder in ons regiokantoor in Venlo. Van hieruit doen wij waar we goed in zijn: dicht bij onze klanten zijn en we weten wat er speelt. Hierdoor zijn we in staat om steeds snel passende oplossingen te bieden.”

Werkgevers kiezen tegenwoordig steeds vaker voor diensten die hen ondersteunen bij het invullen van juridisch werkgeverschap en het verlonen van hun krachten. Leroy Bosman: ‘’Payroll Limburg.nl voorziet uitstekend in deze behoefte en richt zich als specialist uitsluitend op het verlonen van krachten die werkgevers zelf aandragen. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening tegen een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden.”

Onze dienstverlening ervaren?

De dienstverlening van Payroll Limburg.nl Noord Limburg wordt ingevuld door Nicole Leenders. Zij heeft ruime ervaring als kantoormanager binnen Wiertz Personeelsdiensten en is uitstekend bekend met de regio Noord Limburg. Benieuwd wat Payroll Limburg.nl voor uw organisatie kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via deze link.