Maak het u gemakkelijk en gebruik payroll voor uw vakantiekrachten

Maak het u gemakkelijk en gebruik payroll voor uw vakantiekrachten

Het weer vertoont helaas nog geen zomerse trekjes maar toch duurt het niet meer lang voordat de vakantieperiodes van uw eigen medewerkers aanbreken. Zorg dat u hier tijdig op bent voorbereid en denk nu alvast na over uw personeelsbezetting. Het werk gaat immers gewoon door, ook in de vakantieperiodes. En dat is natuurlijk alleen maar goed!

Gemotiveerde vakantiekrachten vangen uw vakantiedrukte op
Een ideale en relatief goedkope oplossing is om in deze periodes met vakantiekrachten te werken. Gemotiveerde meiden en jongens die in de zomer graag hun handen uit de mouwen steken. Deze krachten zijn meestal heel eenvoudig te vinden. Het kunnen de kinderen van uw eigen medewerkers zijn maar ook zijn er voldoende stagiaires die graag in de zomer aan de slag willen.

Weg met alle administratieve rompslomp!
Denkt u dat het inzetten van vakantiekrachten alleen maar leidt tot extra administratieve rompslomp? Dan hebt u het mis. In tegendeel zelfs! Wij kunnen u namelijk alle administratieve handelingen uit handen nemen, van het opstellen van een tijdelijke arbeidsovereenkomst tot en met een naadloos loonoverzicht. En dit alles tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Meer informatie?
Met deze geruststellende gedachte kunt u binnenkort zelf gaan genieten van een zorgeloze vakantie! Waar wacht u dus nog op? Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag meteen uw offerte aan.