Goed op weg met Payroll Limburg.nl!

Goed op weg met Payroll Limburg.nl!

Een flexibel personeelsbestand is onmisbaar in de transportsector. Payroll Limburg.nl heeft de afgelopen jaren met succes de samenwerking gezocht met transportbedrijven om die flexibiliteit  te bieden. Het biedt bedrijven de mogelijkheid eenvoudig op- en af te schalen. De flexibiliteit is bijvoorbeeld nodig bij het vervoer van seizoensgebonden producten.

Gecertificeerd voor payroll in transport
Payrolling in de transportsector is echter wel aan strenge regels onderhevig. Payroll Limburg.nl is volledig op de hoogte van de cao Beroepsgoederenvervoer en kent alle regels met betrekking tot de verloning van chauffeurs. Een samenwerking met een gecertificeerd payrollbedrijf dat in het bezit is van een transportbeschikking is uiterst belangrijk. Payroll Limburg.nl is volledig gecertificeerd en in het bezit van deze transportbeschikking. Verzeker u van een volwaardige partner voor de transportsector!

Payroll Limburg.nl
Payroll Limburg.nl biedt  de ideale oplossing voor bedrijven die het juridisch werkgeverschap willen uitbesteden. Ons dienstenpakket is veelzijdig: een foutloze facturatie, kennis van de transportsector, alle benodigde certificaten en een online backoffice.  De facturen en loonspecificaties kunnen uiteraard in uw eigen huisstijl.

Wij maken graag een vrijblijvend voorstel op maat voor u. Vul het formulier op deze pagina in en vraag nu uw offerte aan!