Altijd dichtbij in Limburg

Payroll Limburg.nl is een regionale dienstverlener en onderdeel van Wiertz Company. Jaarlijks verlonen wij zo’n 2.500 werknemers. Dat doen we voor alle branches: van horeca tot de grafische sector en van detailhandel tot de bouwsector.

Je levert als werkgever alleen de gewerkte uren van je werknemers aan, wij zorgen voor de rest. Administratieve handelingen gebeuren grotendeels online, maar wij komen net zo graag even bij je langs. Wij zijn thuis in de Limburgse markt, spreken de Limburgse taal en zijn dan ook altijd dichtbij.

Wiertz Company

Payroll Limburg.nl maakt onderdeel uit van Wiertz Company een krachtig Euregionaal opererend familiebedrijf actief in de markt van mens en werk. Met haar verschillende labels en diensten biedt Wiertz Company al 20 jaar met succes maatwerkoplossingen en een dienstverlening aan voor professionals, flexkrachten en organisaties in Limburg.

Met Limburgse passie

Sinds 2015 is Payroll Limburg.nl business partner van Roda JC Kerkrade, de Trots van het Zuiden! Dit betekent dat wij tijdens de thuiswedstrijden van de Kerkraadse eredivisionist de verloning doen voor bijna alle medewerkers in en rondom het Stadion. Naast business partner nemen wij ook het juridisch werkgeverschap over voor alle mensen die via Roda Support starten met een uitzendbaan.