Doe de check: is payroll geschikt voor uw bedrijf?

Doe de check: is payroll geschikt voor uw bedrijf?

Terug naar de basis. Méér tijd om simpelweg te doen waar u goed in bent. Droomt u daar als ondernemer ook wel eens van? Helaas blijft er door alle verantwoordelijkheden die het werkgeverschap met zich meebrengt vaak bar weinig tijd over voor het ‘echte werk’. Gevolg: uw aandacht raakt versnipperd over de vele administratieve verplichtingen en uw stresslevels rijzen de pan uit. Check onderstaande punten en kom erachter of payrolling ook bij uw onderneming past!

√ Ontzorgd worden

De administratieve handelingen en verantwoordelijkheden nemen toe! U heeft niet alleen te maken met de administratie van contracten en salarissen, maar ook met de veranderende wet- en regelgeving. Denk onder meer aan arbeidsongeschiktheid en ziekteverzuim. Ondernemen is al een hele klus, het gehele HR-proces moet u nog erbij doen. En u wilt juist doen waar u goed in bent: ondernemen!

√ Alle personeelszaken onder één dak

U heeft te maken met veel contacten als het gaat om uw personeelszaken. Dat kan eenvoudiger! Dankzij payrolling heeft u alles onder één dak. Of het nu gaat om de personeels-, salaris- en ARBO-administratie, bij Payroll Limburg.nl heeft u één contactpersoon die dit voor u regelt. Wij nemen alle verplichtingen, voortkomend uit het werkgeverschap, van u over.

√ Zo min mogelijk werkgeversrisico’s 

​Een zieke medewerker kan hoog in de kosten lopen! Wij nemen een zieke werknemer onder onze hoede, zodat een ondernemer zich volledig op de bedrijfsvoering kan richten. Daarnaast krijgt u inzicht in de kosten zodat deze makkelijker beheersbaar zijn.

√ ​Meer flexibiliteit

De inzet van maximale en optimale flexibiliteit kan wellicht interessant zijn voor de beweegbaarheid van uw bedrijf. De flexwet biedt hierin verschillende oplossingen. Wat doet u bijvoorbeeld met het contract van uw medewerkers dat eigenlijk afloopt en u ze – wettelijk gezien – niet direct een nieuw contract kunt aanbieden? Payrolling is het antwoord!

√ Besparen op uw kosten 

Wat kosten uw medewerkers per uur? Dat is een belangrijke vraag! Via payrolling kunnen wij alle kosten van uw medewerkers inzichtelijk maken. Het kan zo een behoorlijke kostenbesparing opleveren!

√ Kies voor kwaliteit en zekerheid

Samenwerken met een payroll organisatie betekent dat u kiest voor kwaliteit. Bovendien geeft het u en uw opdrachtgevers de zekerheid dat alles volgens de wettelijke richtlijnen wordt geregeld.

√ Het beste voor uw medewerkers 

Gemakkelijk, zonder risico’s, voordelig én betrouwbaar, uw werknemers in goede handen. Administratieve handelingen grotendeels online, gecombineerd met een krachtige persoonlijke aanpak. Maak een verschil voor uw medewerkers met een goed personeelsbeleid. Zeker in een markt waarin het steeds lastiger is om talentvolle medewerkers aan te trekken. Tevreden medewerkers voelen zich verbonden met uw organisatie!

√ Grip op verzuim en deskundige verzuimbegeleiding 

Op een juiste manier met ziekmeldingen omgaan en een degelijke ziekteverzuimbegeleiding toepassen is erg belangrijk. Weet u welke stappen u moet ondernemen bij verzuim en hoe voorkomt u verzuim? Wij hebben een ziektereglement opgesteld dat besproken wordt met, en ondertekend wordt door, de flexkracht. Op deze manier proberen wij zoveel mogelijk risico’s in het kader van ziekteverzuim te beperken. Hiermee voorkomt u onnodige uitval van medewerkers!

Alle punten gecheckt en overweegt u payrolling? Dan is Payroll Limburg.nl is uw partner! Werkgevers in goede handen. Dát is waar Payroll Limburg.nl voor staat. Administratieve handelingen grotendeels online, gecombineerd met een krachtige persoonlijke aanpak. Payroll Limburg.nl komt net zo graag even bij u langs, want wij zijn thuis in de Limburgse markt. Met drie kantoren in Noord- Midden en Zuid-Limburg is Payroll Limburg.nl altijd dichtbij. Neem voor meer informatie contact op (045-5639260) of vraag direct een offerte aan!