De dagelijkse gang van zaken op je werk

Je werkt via Payroll Limburg.nl. Dit betekent dat je een arbeidsovereenkomst hebt met het bedrijf Payroll Limburg.nl. In de praktijk zul je echter niet dagelijks contact met ons hebben. De dagelijkse gang van zaken op je werk bespreek je namelijk met het bedrijf waar je werkt. Jouw eerste aanspreekpunt is je direct leidinggevende binnen dit bedrijf. Het bedrijf waar je werkt is verantwoordelijk voor je persoonlijke begeleiding en het inwerken.

Jouw leidinggevende zal je informeren over praktische zaken, zoals werktijden, huisregels en veiligheidsregels. Ook bespreekt hij of zij met je de mogelijkheden voor het volgen van eventuele opleidingen en cursussen.

Payroll Limburg.nl is dus enkel werkgever in juridisch opzicht. Wij zorgen voor de uitbetaling van je loon en regelen alle personeelsadministratie zaken. Dit doen we zeer efficiënt en professioneel. En daar heb jij alle voordelen van.

Urenregistratie

Payroll Limburg.nl maakt je loon over op jouw rekening. Dit gebeurt aan de hand van de registratie van de uren die je hebt gewerkt. Werk je ‘vaste’ uren op contract? Dan hoef je niets te doen. Werk je veel wisselende uren? Dan zul je deze uren aan ons door moeten geven. Registreren van je gewerkte uren gaat snel en soepel met behulp van het uren-declaratieformulier. Samen met jouw leidinggevende vul je dit formulier in.

Uitbetalen salaris

Wij zorgen dat je salaris altijd tijdig en correct wordt uitbetaald.

Pensioenopbouw

De pensioenopbouw gebeurt middels een beschikbare premieregeling.

Werknemers- verzekeringen

Onverhoopt ziek? Bij ons ben je goed verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid.

Antwoord op jouw vragen

Je kunt rekenen op vakkundige ondersteuning en begeleiding.

Onze helpdesk: snel en deskundig

Wij vinden het belangrijk dat de werknemers die bij ons op de ‘payroll’ staan goed geïnformeerd zijn. Voor al je vragen kun je daarom gebruik maken van onze helpdesk. Heb je bijvoorbeeld vragen over het uitbetalen van jouw salaris, vakantierechten, feestdagen, ziekte, pensioen, dan helpen onze helpdesk-medewerkers je graag verder.

Onze helpdesk-medewerkers zijn uitstekend geschoold en hebben ruime ervaring, bijvoorbeeld als personeelsfunctionaris. Daarnaast maken juristen, boekhouders, loonadministrateurs en call-agents onderdeel uit van onze helpdesk. Je wordt altijd snel en deskundig geholpen.