Service staat voorop

Hoe gaat het in zijn werk? Wij nemen het personeel van een bedrijf in dienst, inclusief de daarbij behorende verantwoordelijkheden en regelen de complete personeels,- salaris- en arbo-administratie. Verder onderhouden wij het contact met UWV en fiscus, verstrekken arbeidsovereenkomsten en signaleren en implementeren CAO- en wetswijzigingen. U geeft de gewerkte uren van uw werknemers door en wij zorgen voor de rest. Zo simpel is het.

btn-aanmelden-payrollkracht

Urenregistratie

Werken met Payroll Limburg.nl is met name geschikt voor bedrijven met werknemers die veel wisselende uren werken. Het is dan alleen een kwestie van uren doorgeven. Wij zorgen dat de urenregistratie snel en soepel verloopt. Gewerkte uren kunnen via het daarvoor bestemde urendeclaratie-formulier worden doorgegeven.

Onze helpdesk: snel en deskundig

Samenwerken met Payroll Limburg.nl betekent terugvallen op een compleet ingerichte afdeling Personeelszaken, oftewel: onze helpdesk. Onze helpdesk-medewerkers zijn uitstekend geschoold en hebben ruime ervaring als bijvoorbeeld personeelsfunctionaris. Daarnaast maken juristen, boekhouders, loonadministrateurs en call-agents onderdeel uit van onze helpdesk.

U wordt snel en deskundig geholpen met vraagstukken over personeelszaken, salaris, loonbelasting, ziekenfonds, etc. Maar ook juridische vraagstukken, bijvoorbeeld over ontslag, kunnen wij beantwoorden. Als juridisch werkgever lossen wij ‘problemen’ vakkundig en professioneel op.

Meld medewerker aan

Je werft zelf je medewerkers, maakt afspraken over het salaris en meld ze vervolgens bij ons aan.

Wij maken arbeidsovereenkomst

Wij nemen medewerkers in dienst met alle verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken.

Geef gewerkte uren door

Het registreren van de gewerkte uren van medewerkers verloopt snel en soepel online.

Wij zorgen voor salaris én administratie

Wij nemen het juridisch werkgeverschap volledig over.

Urenregistratie

In dit gedeelte van de website kunt u als relatie van Payroll Limburg.nl de gewerkte uren van uw medewerkers doorgeven. Vul de gegevens in en klik op verzenden. Als wij de gegevens compleet hebben ontvangen, krijgt u van ons een ontvangstbevestiging.

Om een correcte afhandeling van de gewerkte uren te kunnen garanderen, verzoeken wij de gegevens van de afgelopen week vóór woensdagochtend 11.00 uur in de daarop volgende week door te geven.

Bij vragen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.