Werkwijze

Als Payroll Limburg.nl doen we ook aan Private label dienstverlening. Dit betekent dat we een bedrijfslogo, huisstijlkleuren en bedrijfsgegevens op de uitzendovereenkomsten, brieven, facturen en in onze online applicaties kunnen plaatsen. Belangrijk is wel dat er geen verwarring ontstaat wie de werkgever is en wie de intermediair, maar dat is logisch.

100% digitaal

Door onze digitale afhandeling van plaatsingen, kan zowel de flexwerker als de klant alle documenten online invullen en direct ondertekenen met een digitale handtekening.

Helpdesk

Onze payroll specialisten staan voor u klaar! U kunt kosteloos gebruik maken van onze helpdesk per telefoon, email of live-chat voor al uw vragen over: facturatie, uren, salaris, vakantiedagen, pensioen, wet-en regelgeving en nog veel meer!

Snelle betaling

In een speciaal ontwikkelde Online Managementrapportage zetten wij wekelijks, direct na de verloning, een margeverantwoording van de laatst verwerkte week klaar. Lang wachten op een verdiende marge, dat hoeft dus niet!

Na goedkeuring van de verantwoording wordt de factuur automatisch bij ons ingediend en kunnen wij meteen tot betaling van de marge overgaan. Handfacturen maken is niet meer nodig.

Online diensten

Wij beschikken over speciaal voor ons ontwikkelde online diensten, zoals een online urenregistratie, een persoonlijke medewerkerspagina voor het downloaden van de loonstroken en een online rapportage, met daarin de wekelijkse verdiende marge.

Achter de schermen werken we ondertussen aan een interessante totaaloplossing: Mijn Payroll Limburg.nl, een online toegangsportal tot ons kantoor. Daarin vindt u de laatste nieuwtjes, beschrijvingen van procedures, contactgegevens en downloads.

Voordelen

Eigen identiteit

Wij kunnen alle contracten, facturen en formulieren voorzien van uw eigen logo, huisstijlkleuren en bedrijfsgegevens.

Kwaliteit en zekerheid

Wij zorgen dat alles volgens de wettelijke richtlijnen wordt geregeld en nemen de bijbehorende werkgeversrisico’s van u over.

Online diensten

Via onze e-diensten kunt online declareren en accorderen van uren. Loonstroken, jaaropgaven en facturen downloaden. En uw wekelijkse rapportage inzien.

Expertise en advies

Professionele ondersteuning door onze ervaren specialisten op het gebied van onder andere inlenersbeloning, CAO’s en flexibele contracten.

Uw extra collega!

Offerte aanvragen

Het maken van contracten is maatwerk en afhankelijk van de specifieke situatie en behoeftes van een ondernemer, daar gaan we samen mee aan de slag!

In onze berekening worden naast de vaste wettelijk verplichte werkgeverlasten (afdrachten UWV/Fiscus, vakantiegeld en vakantiedagen), ook zaken als de ziekteverzuim-verzekering en pensioenmogelijkheden opgenomen.

Meer weten over onze contractmogelijkheden en onze tarieven? Neem dan contact met ons op!