Payrolling?

Bij Payrolling besteden ondernemers hun personeelsadministratie en loonbetaling uit aan een gespecialiseerd bedrijf. Dat doen ze om tijd te besparen, tijd die hard nodig is voor andere activiteiten.

Door de complexe wetgeving is het voor werkgevers steeds ingewikkelder personeelszaken zelf goed te regelen. Op zo’n moment is het verstandig een payroll-bedrijf in de arm te nemen. Door samen te werken met het payroll-bedrijf wordt alles goed én volgens de voorschriften geregeld.

Altijd de aandacht die je verdient

Payroll Limburg.nl verzorgt voor verschillende Limburgse bedrijven het complete juridisch werkgeverschap, zoals personeels,- salaris-, en arbo-administratie. Verder onderhouden wij het contact met UWV en Fiscus, verstrekken arbeidsovereenkomsten en signaleren en implementeren CAO- en wetswijzigingen.

Het is niet alleen prettig geregeld voor werkgevers, ook werknemers krijgen bij Payroll Limburg.nl de aandacht die ze verdienen. Je ontvangt je loon iedere keer op tijd en je kunt rekenen op vakkundige ondersteuning en begeleiding door ervaren personeelsspecialisten.

Ook het verstrekken van de periodieke salarisspecificaties, jaaropgaven en arbeidsovereenkomsten is bij Payroll Limburg.nl prima geregeld.

Bovendien biedt Payroll Limburg.nl een compleet pakket aan Employee Benefits, zoals een collectieve ziektekostenverzekering (met kortingen op de premies), een uitstekende pensioenregeling, een zeer efficiënt ARBO-traject en diverse interessante spaaracties voor werknemers.

Wat te doen bij ziekte?

Word je ziek? Wij regelen je ziek- en betermelding. Als je langdurig ziek wordt, verzorgt Payroll Limburg.nl je persoonlijke begeleiding. Langdurig zieke werknemers begeleiden wij volgens de Wet verbetering poortwachter. Onze specialisten nemen in dat geval contact met je op om het re-integratietraject te bespreken.

We regelen ook de bezoeken van de ARBO-arts en zorgen ervoor dat je loon wordt doorbetaald.

Waarom Payroll Limburg?

 

Goed verzekerd

Wij hebben verzekeringen goed voor je geregeld.

Zekerheid

Als je in dienst bent van Payroll Limburg.nl zorgen wij dat jouw salaris altijd op tijd en correct wordt betaald.

Vakkundige helpdesk

Voor al je vragen over het uitbetalen van jouw salaris, vakantierechten, feestdagen, ziekte, pensioen.