Gemak, flexibiliteit en zekerheid

Bij payrolling wordt het juridisch werkgeverschap en het verlonen van werknemers uitbesteed. Om de zorg voor werknemers goed én volgens de voorschriften te regelen, kiezen veel ondernemers voor deze aanpak.

Kiest u voor Payroll Limburg.nl dan bent u als bedrijf net zo duur uit als het in eigen beheer regelen van de verloning. Gemakkelijk, zonder risico’s, voordelig én betrouwbaar, dat is Payroll Limburg.nl.

btn-aanmelden-payrollkracht

Altijd een passende oplossing

De payroll-constructie is vaak een interessante optie, bijvoorbeeld bij de werving en selectie van werknemers. Die regelt u uiteraard het liefst zelf, maar dat geldt meestal niet voor administratieve rompslomp. Ook wanneer u een geschikte kandidaat op het oog heeft, maar nog geen vast dienstverband aan wil gaan, is payrollen heel interessant.

Of het nu gaat om één werknemer, een grote groep of om medewerkers met wisselende of vaste uren; Payroll Limburg.nl regelt het!

Geen risico’s

Wij nemen een zieke werknemer onder onze hoede, zodat een ondernemer zich volledig op de bedrijfsvoering kan richten.

Geen administratie

Geef ons de gewerkte uren van een medewerker door, dan regelen wij de rest.

Meer flexibiliteit

Maak gebruik van de mogelijkheden van een uitzendcontract. Wij mogen een medewerker namelijk vaker een contract aanbieden.

Bespaar kosten

Profiteer van de kracht van ons collectief. Wij kopen zaken in de regel veel voordeliger in.

Member of Wiertz Company

Payroll Limburg maakt onderdeel uit van Wiertz Company een krachtig euregionaal opererend familiebedrijf actief in de markt van mens en werk. Met haar verschillende labels en diensten biedt Wiertz Company al 20 jaar met succes maatwerkoplossingen en een dienstverlening aan voor professionals, flexkrachten en organisaties in Limburg.

payroll-referentie-xonar

payroll-referentie-vloerencentrum

payroll-referentie-roda-support

payroll-referentie-limburg-catering

payroll-referentie-intergarde

payroll-referentie-gptrans

payroll-referentie-gielissen

payroll-referentie-fortas

payroll-referentie-dreesen

 

 

 

payroll-referentie-crijns

payroll-referentie-roda-jac

payroll-referentie-swinnen-meat

payroll-referentie-blankers-schoon

payroll-referentie-de-toerist 

Kies voor kwaliteit en zekerheid

Samenwerken met Payroll Limburg.nl betekent dat u kiest voor kwaliteit. Bovendien geeft het u en uw opdrachtgevers de zekerheid dat alles volgens de wettelijke richtlijnen wordt geregeld.

payroll-de-norm payroll-vcu-300x98