Payroll voor uitzend-, detachering- of werving & selectiebureaus

De business van een intermediair is recruiten en het maken van de perfecte match. Een vak apart, zoals juridisch werkgeverschap en verlonen. Intermediairs maken de match, Payroll Limburg.nl is de werkgever.

Uw extra collega voor de backoffice!

Voorfinanciering, administratie, de complexe wet- en regelgeving, debiteurenbeheer en zieke medewerkers: intermediairs hebben veel zaken aan hun hoofd! Hoe handig zou het zijn als er extra collega’s zijn die dit werk allemaal uit handen nemen?

Payroll Limburg.nl is uw extra collega als het gaat om;

  • Voorfinanciering
  • Het verzorgen en beheren van contracten
  • Urenverwerking
  • Uitbetaling van salaris
  • Een uitstekende begeleiding bij ziekte van werknemers.

Kies voor kwaliteit en zekerheid

Samenwerken met Payroll Limburg.nl betekent kiezen voor kwaliteit en zekerheid. Wij zorgen ervoor dat alles volgens de wettelijke richtlijnen wordt geregeld. We hanteren de arbeidsvoorwaarden volgens de ABU CAO. Voorwaarden uit een eigen CAO kunnen ook worden meegenomen, net als aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Bij Payroll Limburg.nl werken we met een zogenaamde G-Rekening voor de afdracht van loonbelasting en sociale verzekeringspremies. Met deze geblokkeerde rekening zijn opdrachtgevers beschermd tegen aansprakelijkheid voor de betaling van loonbelasting en sociale premies.

Waarom Payroll Limburg.nl?

ABU CAO
We hanteren de arbeidsvoorwaarden volgens ABU CAO

WKA verklaring
We beschikken over een WKA verklaring

RIV
We zijn opgenomen in het register voor de Inleenarbeid Vlees- en Vleeswarensector

NEN 4400-1
We zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en zijn opgenomen in het register van gecertificeerde ondernemingen.

Bovendien zijn wij altijd in de buurt, gevestigd in heel Limburg en spreken we de taal van de uitzendbranche. Onze payroll specialisten staan voor u klaar. Intermediairs helpen wij alsof ze er een backoffice collega bij hebben!

Offerte aanvragen?

Het maken van contracten is maatwerk en afhankelijk van de specifieke situatie en behoeftes van een ondernemer, daar gaan we samen mee aan de slag!

In onze berekening worden naast de vaste wettelijk verplichte werkgeverlasten (afdrachten UWV/Fiscus, vakantiegeld en vakantiedagen), ook zaken als de ziekteverzuim-verzekering en pensioenmogelijkheden opgenomen.

Meer weten over onze contractmogelijkheden en onze tarieven? Neem dan contact met ons op!