Goed op weg met Payroll limburg.nl!

Als taxionderneming krijgt u steeds vaker te maken met ingewikkelde voorschriften betreffende de zorg van vaste en flexibele medewerkers. Complexe wetgeving en de daarmee samenhangende wijzigingen doen daar vaak nog een schepje bovenop. Payroll Limburg.nl biedt u de oplossing!

Payroll Limburg.nl is de ideale en goedkope oplossing voor taxiondernemingen die hun contractbeheer willen uitbesteden. Wij maken deel uit van Wiertz Company; een toonaangevende Limburgse organisatie met 15 kantoren in Limburg.

Daarnaast is Payroll Limburg.nl aangesloten bij het Sociaal Fonds Taxi. Hierdoor is het voor ondernemers binnen de taxibranche mogelijk om de totale loonsom uit te besteden aan Payroll Limburg.nl. Daarnaast bouwen uw medewerkers via Payroll Limburg.nl direct vanaf de eerste dag pensioen op bij het Pensioenfonds Vervoer.

Ons payroll dienstenpakket is veelzijdig: foutloze backoffice, voordeel van onze kennis, ervaring en keurmerk, goedkoop, al vanaf 1 medewerker, inlogmogelijkheden en facturen en loonslips in uw eigen huisstijl.

Neem contact op

Voer hieronder uw gegevens in om contact met ons op te nemen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.